over ons

Over Ons

“Iedereen kan op vakantie, ongeacht zijn financiële situatie.”
– Prijsvriendelijk reizen

Hoi, wij zijn Prijsvriendelijk Reizen

Hoi, wat leuk dat je op de Over Ons pagina terecht bent gekomen! Op deze pagina vertellen we jou graag meer over onze missie, wie we zijn en over ons ontstaan van Prijsvriendelijk Reizen.

Ik geloof dat iedereen de kans moet hebben om de wereld te ontdekken, ongeacht zijn financiële situatie.

Lieke Leushuis

Over onze missie

Bij prijsvriendelijkreizen.nl vinden we het belangrijk dat iedereen op vakantie kan gaan, ongeacht zijn financiële situatie.
Nu alles duurder wordt, willen we mensen helpen om toch te genieten van een onvergetelijke reis.

Of je nu wilt ontspannen op een strand, nieuwe culturen wilt ontdekken of gewoon een leuke tijd wilt hebben, wij hebben de tips en informatie die je nodig hebt om je droomreis te maken.

Over ons team

Wij zijn Pepijn, Douwe, Amber en Lieke, vier studenten van Saxion Hogeschool die de minor Digitale Marketing volgen. We zijn allemaal gek op reizen, maar we vinden het ook belangrijk om budgetvriendelijk te zijn. Daarom hebben we prijsvriendelijkreizen.nl opgericht.

Pepijn

Pepijn

Hey, mijn naam is Pepijn.

Ik werk op de marketing afdeling van één van de grootste staalbewerkende machinebouwers ter wereld, naast mijn studie International Business aan Saxion Deventer. Verder ben ik een enorme wintersportfanaat!

Douwe

Douwe

Hoi, ik ben Douwe.

Op dit moment studeer ik aan de HAN in Nijmegen aan de opleiding Sportkunde.
Voor Prijsvriendelijkreizen.nl zal ik met mijn voorkennis uit de buitensport de categorie kamperen tot mij nemen.

Amber

Amber

Hee, mijn naam is Amber.

Ik ben een jonge digitale marketeer met een voorliefde voor reizen en sport. Samen met de rest van het team doen wij ons best om jou de beste, handigste en leukste tips te geven om jouw vakantie onvergetelijk te maken.

Lieke

Lieke

Hi, ik ben Lieke.

Momenteel studeer ik de opleiding verpleegkunde en ben ik werkzaam als social media manager. Ik vind het belangrijk om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken. Ik deel dan ook graag mijn ervaring met jullie.

Over ons ontstaan:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om nieuwe culturen te leren kennen, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Reizen is een geweldige manier om te groeien als persoon en om de wereld om je heen te begrijpen.

Wij geloven dat prijsvriendelijk reizen mogelijk is, zelfs als je niet veel geld hebt. Er zijn veel manieren om te besparen op je reis, zoals:

  • Reizen in het laagseizoen.
  • Overnachten in hostels, guesthouses of kamperen.
  • Zelf je eten koken.
  • Het gebruiken van openbaar vervoer, deelauto’s of liften.
  • Het zoeken naar gratis activiteiten en ervaringen.

Wij willen onze kennis en ervaring delen met anderen om ze te helpen om ook budgetvriendelijk te reizen. Wij hopen dat iedereen de kans krijgt om de wereld te ontdekken, ongeacht zijn financiële situatie.

Hier zijn nog een paar redenen waarom prijsvriendelijk reizen belangrijk is:
  • Het is beter voor het milieu. Als je in het laagseizoen reist, zijn er minder mensen op de weg, waardoor er minder CO2 wordt uitgestoten.
  • Het is beter voor de lokale economie. Als je in hostels of guesthouses overnacht, geef je je geld direct uit aan lokale ondernemers.
  • Het is leuker! Als je niet veel geld hebt, moet je creatiever zijn en buiten de gebaande paden gaan. Dit kan leiden tot onvergetelijke ervaringen.
Strand

Dus, wat houdt je nog tegen?

Ga budgetvriendelijk reizen en ontdek de wereld!